fbpx
антисептик, антипатогенка, дезинфицирующее средство

CT “Z3” – антипатогенний та антибактеріальний засіб

Швидкий огляд

Має антисептичну та антимікробну дію, надає також протигрибкову дію; інактивує віруси, впливає на штами бактерій, стійких до антитіл. Не викликає алергічних реакцій. Пом'якшує та захищає шкіру.

Продукт призначений для вимогливого антибактеріального, протипатогенного, антисептичного стабілізаційного ЗОВНІШНЬОГО (поверхневого) очищення РУК, ТІЛА і БУДЬ-ЯКИХ ВОДОСТІЙКИХ ПОВЕРХНЬ:
- харчової промисловості /м'ясопереробна, молокопереробна, винна, напівфабрикати, виробництво напоїв, птахофабрики, консервна, рибна олійно-жирова, пивобезалкогольна, виробництво продуктів дитячого харчування та інших секторах пов'язаних з виробництвом продуктів харчування.
– у тваринництві, птахівництві
– санаторно-курортні установи; навчально-виховні установи; культурно-розважальні,
муніципальні, банківські заклади; заклади торгівлі, ресторанів, громадського харчування; готельні
комплекси, спортивно-оздоровчі комплекси;
– пенітенціарні установи, частин та підрозділів МО, МВС тощо;
– для дотримання правил гігієни рук працівників медичного персоналу у лікувально-профілактичних закладах
– для стагнуючого антибактеріального очищення будь-яких водостійких поверхонь, інструменту, обладнання

Застосуємо абсолютно для всіх вікових категорій!

Без спиртової. Призначений для захисту (очищення) шкірного покриву рук, поверхонь від хвороботворних бактерій, патогенних бактерій (Грам (+) та Грам (-)) та інфекцій. Забезпечує захист від Escherichia coli та Staphylococcus saprophyticus. Продукт рідкий, готовий до застосування, колір світло-синій, запах практично не має. Чи не токсичний, не викликає алергічних реакцій, не сушить шкірний покрив. Продукт збагачений пробіотичними консистентами, має тривалу захисну дію.

Склад продукту:

- Алкілбензилдиметиламоній
- Пробіоконсистентна складова
- Діонізована вода

Умови зберігання:

Зберігати у прохолодному місці (10 – 20 ºC) у герметичній упаковці. Не допускати
(уникати) тривалого влучення прямих сонячних променів. У разі тривалого влучення прямих сонячних променів продукт може знебарвитися.